2018.
DEC
28.

Ajándék az ünnepekre

Idén is saját készítésű ajándékkal szeretnélek meglepni karácsonyra Titeket, kedves barátaim, ügyfeleim, ismerőseim.

Sajnos egyetlen darab narancsos-csokis kekszet sem sütöttem ebben a szezonban, sőt, narancslekvárt se főztem, ahogy korábban szoktam. Szentségtörés tizenöt év után, elismerem, de ebből láthatjátok, hogy fejlődöm, engedtem a maximalizmusomból. Így valami mást találtam ki.

Fogadjátok szeretettel azt a 23 csodás TED előadást és produkciót, amin az elmúlt fél évben rengeteget dolgoztunk egy klassz csapattal.

Benne van a szívem, a hitem, az energiám.

Itt tudjátok végignézni a TEDxLibertyBridgeWomen 2018: Tegyük oda magunkat! esemény videóit: https://bit.ly/2CqY5iv

Nézzétek, inspirálódjatok, és osszátok meg azokkal, akik fontosak Nektek.

Boldog ünnepeket sok-sok szeretettel!

 tedx-9744
Alapítótársammal, Bite Barbarával (Fotó: Chripkó Lili)

tedx-0870
Előadók, akikkel életre szóló élmény volt a felkészülés: Bikás Zoltán, Mester Dóra, Koszti Zsuzso, Dr. Fekete Andrea, Doffek Gábor

A szerző bemutatkozik

Szabados Andrea vagyok, humánfejlesztési és vállalati kommunikációs szakember. Vezetői coachként az együttgondolkodó partner szerepében dolgozom. Inspiráló, kreatív szellemi műhelyt teremtek munkám során. Ügyfeleim – elsősorban innovatív, technológiai vállalatok vezetői és tehetséges munkatársai – a coaching szemlélet elsajátításával párhuzamosan bővítik eszköztárukat és fejlesztik készségeiket. Okleveles közgazdász vagyok, két évtizedes vállalati kommunikációs és humánfejlesztési tapasztalattal rendelkezem. A Nemzetközi Coach Szövetség által akkreditált coachként (ACC) a magas színvonal és az állandó szakmai fejlődés mellett köteleztem el magam. Jelenleg a PCC minősítés megszerzésén dolgozom. Rendszeresen publikálok a hazai és nemzetközi szaksajtóban. Öt idegen nyelven beszélek. A TEDxLibertyBridgeWomen társalapítójaként és kurátoraként a TED-szellemiségű, megosztásra érdemes gondolatok felkutatásán és terjesztésén dolgozom a társadalmi értékteremtés érdekében. A Professzionális Coaching Egyesület alapító elnökeként három évig aktívan dolgoztam a coaching népszerűsítéséért. Két kamasz fiammal folyamatos fejlődésre inspiráljuk egymást.